Bilen er din vigtigste gadget

Som teknologi nørd har du sikkert et hav af dimser og dutter som kan det ene og det andet, og som du måske også bruger til at imponere med. Med dette sagt så må du ikke glemme din vigtigste gadget: Bilen. Din bil er dit transportmiddel, og man kan nemt blive besat af at købe sjovt teknologi til inden i bilen, men husk også at holde det udvendige vedlige. Her snakker vi f.eks. undervognsbehandling, som er noget de fleste glemmer i farten når de har købt ny bil.

 

Alt det du ikke kan se

Ja, sommetider husker vi kun på alt det vi kan se. At have de fedeste dingenoter inden i bilen, det fedeste anlæg osv. Men hvis du glemmer alt det du ikke kan se kommer der en dag hvor bilen ikke virker, og så er alle dine fede ting inden i bilen ikke meget værd mere. Det gælder derfor om at holde bilen ved lige, og en af de som er aller mest udsatte i det danske vejr, er undervognen.

Det er især hvis du har købt en helt ny bil, at du skal være ekstra opmærksom på at få behandlet undervognen. Når en bil bliver solgt til en kunde, kan man ikke regne med at den i forvejen er undervogns behandlet. Mange går ud fra at sådan noget er i orden når man køber bil, men det er altså ikke en selvfølge. Hvis man ikke får behandlet undervognen i tide, kan det ende med at blive en meget dyr oplevelse for at få rettet op på skaderne. Der findes flere steder som er specialiserede i undervogns behandlinger, f.eks. Fyns Undervognscenter.

hund-bil-sportsvogn

Og alt det du kan se

Når de mindre synlige ting på bilen er i orden og du er garderet den mod rust i det næste stykke tid, er det selvfølgelig tid til at pimpe dit køretøj og købe lir til din bil. Der findes f.eks. et utal af ting man kan have stående i bagruden, for enten at more eller at provokere den som kører bagved en. Hvis man vil imponere med en sportsvogn uden at have en sportsvogn, findes der selvfølgelig også en gadget løsning til dette. En lille dims sættes i cigarettænderen, og når man tænder bilen lyder det som en sportsvogn samt at den reagerer på tomgang, gearskifte osv. En ret smart ting til at få din bil til at lyde af meget mere end den er.

Post Tags
About Author: Morten Kofoed

Comments are closed.