Brug din transporttid effektivt

tjen penge online på vejen

Pendler du til og fra dit studie eller arbejde? Denne tid kunne du sikkert godt bruge mere effektivt, end at tjekke facebook eller spille Candy crush. I stedet for at tjekke de sociale medier og kigge på nyheder du allerede har læst tusind gange, kan du faktisk tjene penge online! Dermed får du udnyttet din transporttid på en effektiv måde, imens du tjener lidt ekstra penge, som kan supplere din indkomst.

Men hvordan kan du tjene penge online, når du kun har en transporttid på 20-40 minutter? Her bør du overveje betalte online undersøgelser. At udfylde en undersøgelse tager mellem 5-20 minutter og det kræver ikke det helt store arbejde – andet end du skal have adgang til internet.

Mange synes, at det er givende at deltage i disse undersøgelser, da man er med til at forme fremtidens produkter og reklamer. Samtidig er det også let at deltage og spørgsmålene du skal besvare, vil ofte omhandle dig, din mening og dine præferencer. Yderligere får man også en fysisk belønning når man deltager, hvilket gør det en del sjovere at tage toget eller bussen i fremtiden.

Disse belønninger kan du få!

Når du udfylder spørgeskemaer for forskellige paneler optjener du point. For disse point kan du ofte få en af tre forskellige typer belønninger:

Penge – Hvis du udelukkende vil tjene penge online, så skal du vælge et undersøgelsespanel der giver dette som belønning. Det er ikke noget du bliver millionær af, men du vil kunne tjene et mindre beløb, jo flere point du får samlet sammen.

Gavekort – Hvis du gerne vil spare nogle penge i hverdagen, så har du mulighed for at få flere typer gavekort, hos visse undersøgelespaneler. Hermed tjener du ikke penge online, men du har mulighed for at spare penge i stedet. Eksempelvis hvis du står og mangler et par nye vinterstøvler eller en ny lampe, så kan du få et gavekort til dette, i stedet for at skulle bruge penge på det.

Konkurrencer - Hos andre undersøgelsespaneler, har du muligheden for at deltage i konkurrencer, når du har besvaret et spørgeskema. Her har du ofte muligheden for at vinde et pengebeløb og dermed kan du tjene penge online, hvis du er heldig og vinder.

Nogle paneler tilbyder at man kan vælge en af de tre typer af belønninger, hvor hos andre har du ikke muligheden. Så det er vigtigt at være opmærksom på, hvad du gerne vil have ud af at deltage i online undersøgelser. Oftest hvis du bare gerne vil slå noget tid ihjel imens du pendler, behøver belønningen nødvendigvis ikke være den vigtigste faktor. Men hvis du udelukkende vil tjene penge online, bør du overveje om du skal vælge et undersøgelesespanel der tilbyder penge eller gavekort.

Post Tags
About Author: Morten Kofoed

Comments are closed.