Brug for nyt perspektiv i virksomheden?

Ofte kan rutiner og dårlige vaner komme til at præge en virksomhed. Føler du at det er tilfældet i din afdeling, kan du netop nu få en gratis organisationskonsultation.

Hvorfor få en organisationskonsultation?

Der kan være forskellige årsager til at få en organisationskonsultation. Det kan bare være for at ryste lidt op i virksomheden og strukturen, men kan også være mere specifikke årsager. Det kan ofte være en god ide for en virksomhed at få hjælp når den undergår forandringer. Det kan f.eks. være i forbindelse med et lederskifte, en fusion, opstart af ny afdeling eller projekt. F.eks. i forbindelse med en fusion, er der mange ting som skal falde på plads. Det er to forskellige organisationsstrukturer som skal integreres med hinanden. Det kan tage tid, og vil hvis det ikke er håndteret ordentligt, skabe en masse problemer. For at en virksomhed skal fungere optimalt kræver det at kommandovejene, hierarkiet og kommunikationen er på plads. Er den proces ikke styret ordentligt fra start, kan det være besværligt at rette op på senere.

Hvorfor gratis?

Ofte når noget er gratis, kan folk have en anden dagsorden. Det kan dreje sig om første gang er gratis, men anden gang koster penge. I dette tilfælde er det gratis fordi, det er afslutningen for nyuddannede kursister. Kursisterne har været igennem Dispuks konsulent program, som omhandler coaching, konsultation og kommunikation. Organisationskonsultationen fungerer altså som en svendeprøve for Dispuks kursister, som har været igennem et intensivt forløb med Dispuks medarbejdere. Så på den måde er der også et andet motiv, men det skulle gerne være en win/win situation for alle parter involveret.

 

Post Tags
About Author: Morten Kofoed

Comments are closed.