Design dig selv

Når man taler om design, så tænker de fleste automatisk på møbler, tøj, sko og lignende ting, men sjældent på menneskekroppen. Ikke desto mindre er det blevet mere og mere normalt, at man som privatperson “designer” sig selv med plastikkirurgi. 

Kreer din egen krop

Med den store udbredelse af plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi, er der snart ikke det, som du ikke kan få ændret ved dig selv. Du kan få en fedtsugning, hvis du synes at du er for tyk, og en hudopstramning, hvis du synes at din hud hænger. Dine bryster kan du både få løftet, rekonstrueret, gjort større eller mindre, og det er lige før at du kan få et tredje. Hvis du er træt af din næse, kan du få en næseoperation, og hvis du er træt af dine ører, kan du få en ørekorrektion. Du kan også få et løft at både ansigt og hals, og få en hårtransplantation, hvis der er lidt tomt på toppen, og hvis du synes at din krop mangler muskler eller volumen visse steder, kan du vælge at få kropsimplantater!

Design dit eget ansigt

En vigende hage kan ordnes med et hageimplantat, et harskår kan fjernes, så man ikke kan se, at det nogensinde har været der, og vinduerne ind til din sjæl, kan klares med en laseroperation øjne. Hvis du er træt af briller eller linser, kan du få fjernet dine synsfejl, så du kan se helt uden, og hvis dine øjenlåg hænger lidt for meget, kan du også få dem ordnet. Du kan sågar få ændret din øjenfarve, så den bedre passer dig. I Asien er det meget populært at få opereret sine øjne, så de mere kommer til at ligne os vesterlændinge, og vi vesterlændinge kan finde på at få vores øjne opereret mere skrå, så vi kan se orientalske ud.

Et enkelt blåt øje med øjenvipper

Der er endda nogle mennesker, der går så langt som til at få permanent make-up, enten som lipliner eller som øjenbryn. Dette er dog ret risikabelt, både fordi ens ansigt rykker sig med alderen, og fordi der har været flere sager, hvor de materialer der har været brugt, har været skadelige.

Post Tags
About Author: Morten Kofoed

Comments are closed.