Få penge til nyt IT-design

Jaja, nu skal det jo ikke forstås sådan, at du af denne blog kan få penge til at investere i IT-design. Men vi kan med garanti give dig nogle gode råd til, hvordan du kan spare penge, således, at din pengepung vil bugne, så du vil have råd til at købe det du har lyst.

En af måderne, hvorpå du kan spare penge er eksempelvis ved at investere i grøn energi, som eksempelvis et jordvarmeanlæg, som du kan finde på jordvarmeanlaegpris.dk. Her er der nemlig rigtig mange penge at spare på din varmeregning, således at du vil få flere penge at købe it-design for. Mange mennesker sparer op til 80% af deres varmeregning, hvis de skifter fra oliefyr til jordvarme. har du eksempelvis et årligt varmeforbrug på 20.000 kroner, og kan spare 80%, il du faktisk have 16.000 kroner som du kan købe it for.

Hvordan virker jordvarmeanlæg

Et jordvarmeanlæg virker lidt som navnet antyder. Det er sådan, at du udnytter den varme, der er i jorden. Jorden er varm, fordi solen skinner på den, og fordi der notorisk er varme i jorden. Det betyder, at det er en vedvarende energi.

Jordvarmen virker ved, at der lægges en jordslange ned i haven, som optager varmen. Varmen optages via en væske, som sendes ind til en varmepumpe, hvor temperaturen i væsken hæves og sendes videre ind til husets varmtvandsbeholder. På den måde kan du få både varmt vand og varme rum.

Hvad koster jordvarme?

Uha, nu kommer det mest irriterende: Det er ret dyrt at investere i jordvarme. Minimumsprisen er 100.000 bananer. Men med de penge du sparer, er det for langt de fleste en rigtig god investering. Og bankerne plejer at vlre ret så villige til at låne pengene ud, fordi de netop sagtens kan se de store fordele, der er forbundet ved jordvarme.

Hvis du har et stort hus, kan det sagten kommer til at koste 180.000-190.000, men jo større de hus er, jo mere kommer du også til at spare på varmen. Så lige meget hvor stort dit hus er, vil tilbagebetalingstiden altid være relativ kort, så derfor kan du rolig gå ned og forhøre dig i banken.

Hvad vil du bruge pengene til?

Når du har jordvarme, kan du i fred og ro sidde og nyde at pengene triller ind på din konto. Hvad du vil bruge pengene til, bestemmer du selv. Men det ville da være oplagt at bruge pengene på it-design.

 

Post Tags
About Author: Morten Kofoed

Comments are closed.