Fremtidens butikssikring er trådløs

trådløs videoovervågning

Med en stigende tyverirate bliver det tilsvarende vigtigere at have den optimale sikring af din butik. Dette er måske ikke nyt for dig. Du har med stor sandsynlighed allerede sikret din butik. Men er den sikker nok? Og vidste du, at fremtidens butikssikring er trådløs? Et af de nyeste produkter inden for butikssikring er trådløs videoovervågning.

360 graders butiksovervågning

Trådløs videoovervågning har mange fordele. Det tillader dig at have flere kameraer uden at forstyrre butikkens udseende med grimme kabler, det tillader dig at have udendørs videoovervågning og ikke mindst tillader det dig at følge optagelserne i real-time. Trådløs videoovervågning sikrer dig med andre ord, at din butik er overvåget hele vejen rundt.

Trådløs betyder dog næppe strømfri, men til gengæld har trådløs videoovervågning den kvalitet, at kameraerne først tænder, når der opfanges bevægelse. Således har de i sig selv en strømbesparende funktion. Det betyder dog ikke, at du ikke skal holde øje med strømniveauet på din trådløse videoovervågning – det betyder blot, at det ikke er en daglig opgave.

Ikke nok med, at du kan se din videoovervågning i real-time – du kan tilmed følge den fra alle dine devices. Konkret vil det sige, at uanset om du er på farten og kun har din smartphone på dig, om du render rundt i butikken med din tablet eller om du sidder på dit kontor foran computeren, har du mulighed for at holde øje med din butik. Det giver dig således en indre ro at vide, at din butik altid er inden for rækkevidde.

Videoovervågning holder tyven på afstand

Hvis du anvender videoovervågning – kablet eller trådløs – sender du et signal til tyven om, at du driver en sikker butik. Ydermere, kan skiltningen omkring, at du har videoovervågning alene afskrække tyven, da videoovervågning, modsat alarmer, kan bruges til at identificere tyven i en eventuel efterforskning.

Der er derfor mange gode grunde til at sikre din butik med videoovervågning. Du kan have den sikreste alarmløsning i verden, men tyven ved godt, at du ikke har noget materiale, der kan bruges til at spore ham. Alarmer afholder ham således ikke i ligeså høj grad fra at bryde ind i din butik som videoovervågning gør.

Ved kablet videoovervågning er der en overhængende risiko for, at tyven klipper kablet over og derved deaktiverer dine kameraer. Denne risiko er ved trådløs videoovervågning elimineret, hvorfor den trådløse løsning udgør et mere sikkert valg end den kablede gør. Så uanset om du har videoovervågning eller ej, er en trådløs løsning overvejelsen værd. Prognosen lader desuden til, at det er den vej det går i fremtiden.

Post Tags
About Author: Morten Kofoed

Comments are closed.