Hjemmeside makeover? Sådan kan du gøre

Trænger din hjemmeside til en make-over, men har du ikke lige råd? Så kan du få nogle gode råd her!

Der er rigtig mange hjemmesider, der ser ud som om de blev lavet i 90′erne, og som i høj grad fortjener en make-over. Men det er ikke altid, at man har hverken pengene eller evnerne til at gøre det. Derfor har vi samlet nogle få gode råd, der skal klæde dig godt på, i forhold til at få en ny, lækker hjemmeside.

Spørg en IT-kyndig ven

Vi har næsten alle sammen en ven, der enten er programmør eller grafiker, og ellers kender vi ofte nogen, der kender nogen der er dét. Hvis du ikke selv har evnerne, er det klart den billigste løsning, at få en ven til at “hjælpe”. Du kan også muligvis slippe afsted med at betale ham i cola og pizza, og har derefter relativt nem adgang til IT-support.

Brug en gratis content manager

Hvis du har købt dit domæne gennem et webhotel, har de ofte en mulighed for at man installerer en content manager/hjemmesidebygger. Disse programmer er ikke altid så brugervenlige, som man kunne ønske sig, men de er i hvert fald gratis. Og så er der mulighed for at få en masse hjælp ved at søge på google eller ved at se youtube-videoer.

Betal dig fra det

Der findes programmører der kan lave en billig side til dig, som er relativt nem at administrere efterfølgende. Og hvis du ikke selv har råd, kan det være en mulighed at tage et kortsigtet forbrugslån. Hos Lånio kan du for eksempel som førstegangslåner låne 4.000 i 30 dage, helt rentefrit. Så hvis du ved, at du om under 30 dage har tjent de 4.000 ind, er det en god idé at gøre dette.

Vi håber at du får en hjemmeside, der er lige efter dit hoved!

 

Post Tags
About Author: Morten Kofoed

Comments are closed.