Hold dig oplyst!

Kender du det, at du har en trang til hele tiden at tjekke smartphonen for at læse de seneste nyheder, eller at du bare må læse morgenavisen inden du tager afsted på arbejde, eller mens du sidder i toget? Det er en trang som mange mennesker har. De få ro i sindet ved at læse de seneste nyheder, så de er opdaterede med hvad der foregår omkring dem. Er du en af dem, som har behov for at få de seneste nyheder at vide, så er abonnementtilbud.dk måske lige en side for dig.

Abonnemttilbud.dk – tilbud på fagblade

Abonnementtilbud.dk er en side som har indgået et samarbejde med Danske Fagmedier om, at lave et godt tilbud på seks af deres fagblade. Abonnementtilbud.dk har tilbud på følgende fagblade, som hver især repræsenterer en specifik branche:

  • Licitationen (bygge- og anlægsbranchen)

  • Motor-magasinet (autobranchen)

  • Transportmagasinet (transportbranchen)

  • NyhedsInformation (social- og sundhedssektoren)

  • Jern og Maskinindustrien (den producerende industri)

  • MesterTidende (entreprenør- og håndværkerbranchen)

Hver enkelt af disse fagblade dækker en bestemt fagbranche. Formålet med fagbladene er at nyhedsdække hvert enkelt fagbranche med seriøse artikler fra professionelle journalister, som får unikke indstik fra eksperter, politikere og fagfolk. Som abonnent på et af disse fagblade vil du altså hele tiden være opdateret om de seneste og vigtigste nyheder inden for den givne branche. Ligeledes vil du kunne finde de seneste udbud og licitationer via det enkelte fagblads hjemmeside.

Få et godt tilbud med abonnementtilbud.dk

Med abonnementtilbud.dk har du mulighed for at få fat på lige netop det fagblad du vil have, faktisk gratis! Det er nemlig muligt at erhverve sig et af de seks fagblade gratis i en udvalgt periode. I øjeblikket kan du få fagbladene gratis i disse følgende perioder:

Alle-blade-med-selling-poin

Ved brug af abonnementtilbud.dk kan du altså et godt tilbud på det fagblad du ønsker, og du kan nu igen få ro i sindet ved at kunne læse de seneste nyheder hver dag.

Læs mere om brancherne

På abonnementtilbud.dk er det ikke kun muligt at anskaffe sig de forskellige fagblade – det er også muligt at læse mere om brancherne. For eksempel har de fleste af fagbladene med udbud at gøre, og er man i tvivl om hvad udbud helt præcist er, så kan man læse mere om det på hjemmesiden under fagbladet Licitationen. Ligeledes finder du under hvert enkelt fagblad artikler om fagbegreber eller -områder, som er yderligere beskrevet.

Post Tags
About Author: Morten Kofoed

Comments are closed.