IT-iværksætteren Mark Thorsen: “Sådan designer jeg vores vækst”

mark thorsenI dag bringer vi et gæsteindlæg fra Mark Thorsen, som forklarer formlen på den vækst hans virksomheder i øjeblikket oplever. Læs med og se hvordan Mark danner vækstgrundlag i AW Media – landets hurtigst voksende virksomhed inden for international leadgenerering, og som blandt andet driver siderne Internationalflytning.dk og Mikonomi.dk.

Vi hyrer altid de bedste medarbejdere

Dette er min regel nummer et – jeg går ikke på kompromis når der skal rekrutteres. Vi har hyret fire nye medarbejdere, bare i denne måned, og forventer mange flere ansættelser i nær fermtid. Jeg ser det som en af de allervigtigste opgaver, at hyre de rigtige mennesker. Nogle af de ting vi kigger meget efter, er folk som har energi og er god til at inspirere deres omgivelser. God energi og teamspirit på kontoret er alfa omega! Efter ansættelsen fokuserer vi også meget på holdfølelsen, hvor vi etablerer interne teams som følges ad og er fælles om succesen. Vi kigger naturligvis også meget på baggrund/uddannelse, lysten og evnen til at lære samt fokus på orden og struktur. Vi har flere interne kurser, som sender folk hurtigt op ad indlæringskurven.

AW Media har heldigvis efterhånden også en tiltrækningevne, der gør at vi får ansøgere med en fortid i virksomheder som Microsoft, Hewlett Packard og andre lignende foretagender. Jeg tror kombinationen mellem vores iværksætterånd og vores store internationale potentialet, er noget mange føler sig tiltrukket af.

Vi skaber de mest optimale processer og IT-systemer

Når det kommer til standardiserede processer og intelligente systemer, så er der bare uendeligt med tid, penge og besvær at spare/tjene. Det betyder måske ikke det samme når man er en lille kælder virksomhed på 5-7 mand, men når forretningerne skal skaleres og man ikke selv er nede i hver eneste detalje, så er beskrevne processer og gennemtænkte systemer guld værd. Vi analyserer hele tiden data, fra alle vores systemer og processer, for at optimere resultaterne på alle leder og kanter. HUSK – der er masser der kan kopiere dit produkt, men dine processer, systemer og virksomhedskultur, det kan du holde for dig selv og vinde et helt slag på!

Læring gennem deling

Afslutningsvis vil jeg fremhæve vores fokus på læring. Vi ligger stor vægt på at medarbejdere i alle afdelinger uddanner sig løbende, følger med inden for vores felter og hjælper med at holde resten opdateret omkring det nyeste inden for deres felt. Vi arbejder med læring gennem deling, som blot betyder at de enkelte medarbejdere tager ved lære gennem research og ved derefter at præsentere deres nye viden overfor deres kollegaer.

Det var et lille kig på hvordan jeg designer væksten i vores virksomhede, håber det var interessant eller måske endda til hjælp :)

Hvis I vil læse/se/høre mere, kan I følge mig på: https://plus.google.com/+MarkThorsen eller http://www.linkedin.com/pub/mark-thorsen/16/bb/20a

Post Tags
About Author: Morten Kofoed

Comments are closed.