Nyopstart oversættelsesbureau giver eksempel på flot design

Det er yderst vigtigt for en webshop at indeholde et flot design, for at få kunderne til at blive på hjemmesiden. Designet skal ikke kun være flot – det skal også være brugervenligt. Det kan godt være din hjemmeside ser flot ud, men er det ikke brugervenligt, ved forbrugeren måske ikke hvor han eller hun skal gå hen for at få det ønskede produkt eller ydelse. Hvis ikke forbrugerne ved hvor de skal gå hen, mister de interessen efter små hurtige sekunder, og driver i stedet videre til en anden webshop.

Et nystartet oversættelsesbureau ved navn LingoBob formår at levere en webshop med både et flot og brugervenligt design.

LingoBob – webshop med flot og brugervenligt design

Den nystartede virksomhed LingoBob, har etableret et professionelt oversættelsesbureau, som har til formål at oversætte tekster, hvad enten det er almindelige, medicinske, juridiske eller økonomiske tekster, eller tekster inden for IT. For at udvise professionalisme, har LingoBob formået at skabe et webdesign, som med få midler giver et let og hurtigt overblik over, hvad det er man som forbruger kan få.

Hjemmesiden er delt op med det vigtigste formål på startsiden, så man faktisk kan komme i mål som forbruger med kun ét enkelt klik. Det er brugervenlighed når det er bedst.

Når man kommer ind på lingobob.dk bliver man mødt af en sød og flot designet blå figur, LingoBob, som er klar til at hjælpe en med sin oversættelse. Lige under LingoBob-figuren, når man allerede til det allervigtigste på siden, nemlig at kunne uploade det tekstdokument, som man gerne vil have oversat.

Smart softwareløsning

Når man har uploadet sit tekstdokument, får man med det samme valgmuligheden for, om det er en almindelig tekst, eller om teksten er af anden faglig karakter indeholdende flere fagtermer. Når man har valgt sit tekstformat, beregner LingoBobs avancerede software allerede ud, hvad prisen får oversættelsen bliver, samt hvor lang leveringstiden er.

Når pris og leveringstid er angivet, er dokumentet klar til at blive sendt videre til nogle af LingoBobs professionelle translatører, som er klar til at oversætte blandt hele 73 sprog.

Dette setup gør det utroligt nemt og brugervenligt at få sit tekstdokument klar til oversættelse. Det er utroligt intuitivt og så er det tilmed i et særdeles veludført design.

Den sidste smarte løsning ved LingoBob er, at deres software tager imod stort set alle typer tekstdokumenter. Der er derfor ingen grund til at være nervøs for, om oversættelsesbureauet tager imod ens dokument.

Post Tags
About Author: Morten Kofoed

Comments are closed.