Sådan optimerer du dit næste byggeprojekt

byggeprojekt

De fleste husejere kender følelsen af, at der altid er noget der kan laves. Det kan være et større projekt, som for eksempel en tilbygning, men det kan ligeså vel være småreparationer i hjemmet. Har du en travl hverdag, kan det derfor skabe dårlig samvittighed og frustration over, at du ikke når at lave forbedringerne på huset. Derfor kan det være en god idé at hyre en håndværker til opgaven.

Billig timeløn

Vidste du, at du kan spare en del på timelønnen ved at lade WORKPROs kompetente håndværkere varetage dit næste byggeprojekt? WORKPRO har i samarbejde med polske byggefirmaer skabt et netværk af kompetent polsk arbejdskraft, der arbejder lovligt i Danmark til en markant lavere timeløn end danske håndværkere.

Der er derfor rigtig god mulighed for at spare penge på dit byggeprojekt, hvis du ikke har hænderne skruet på til selv at realisere det på egen hånd. Og selv hvis du har det, bør du stadig lave en vurdering af, om du er villig til at lægge de ekstra timer i det som det tager, når du ikke selv er uddannet til opgaven.

Materialeomkostningerne bliver formodentlig de samme om du varetager opgaven selv eller uddelegerer den til en håndværker, uanset hvilken oprindelse han måtte have. Det er derfor på håndværkerlønnningen der er mange penge at spare ved at lade en professionel polsk håndværker gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Tilbygning eller bare en reparation?

Uanset om der er tale om et større byggeprojekt, såsom en tilbygning af huset eller et nybygget sommerhus, eller bare en lille reparation som at få malet huset, findes der en billig, professionel løsning til dig. Der er altså ingen grund til at betale dyre domme, fordi du insisterer på at tale dansk med din håndværker.

Hvorfor ikke spare penge, der hvor du kan og bruge overskuddet til fornøjelse? Imens huset bygges om, kunne det jo være oplagt at tage familien med ud. Om det er en dag i Tivoli eller en weekend i fremmede omgivelser er underordnet. Uanset hvad, giver lidt luft i budgettet mulighed for at gøre sådanne ting, hvorfor håndværkerlønningen er et ideelt sted at spare.

Og det bedste er, at du ikke går på kompromis, når du sparer på håndværkerlønningen. Du får nemlig samme professionelle kvalitet med WORKPROs polske håndværkere som hvis du havde hyret en dansk fagmand til jobbet. Du har med andre ord intet at miste ved at uddelegere dit byggeprojekt – uanset type og omfang af dette!

Post Tags
About Author: Morten Kofoed

Comments are closed.