Skal din virksomhed købe ny kopimaskine?

Når en virksomhed skal købe ny kopimaskine, er der et hav af tanker og overvejelser, som må gøres. En kopimaskine er efterhånden ikke bare en kopimaskine. Som følge af den teknologiske udvikling bliver kopimaskiner nu født med en lang række funktioner. Blandt andet kan nogle kopimaskiner printe i A3-format, kobles til det trådløse internet og sågar selv hulle, hæfte og false de udskrevne dokumenter. Men visse kopimaskiner har desuden også mere negativ påvirkning på arbejdsklimaet end andre, og det gør hele situationen langt mere kompliceret. Det kan være svært som virksomhed at vide, hvilken kopimaskine der er den rette. Men frygt ej, der er hjælp at hente.

Kopimaskinepriser.dk – hvis din virksomhed har brug for vejledning

Kopimaskinepriser.dk har samlet et overblik over de mange små detaljer, som du og din virksomhed bør tænke over, inden I træffer den endelige beslutning om køb af kopimaskine. Du har desuden mulighed for at modtage vejledning samt tilbud på forskellige kopimaskiner, som opfylder din virksomheds behov. Besøg hjemmesiden og få det overblik, som du har brug for, inden du køber kopimaskine til din virksomhed.

Har I overhovedet plads til en kopimaskine?

Kopimaskiner fylder i landskabet. Afhængigt af kopimaskinens funktioner og kapacitet, vil kopimaskinen have en vis størrelse og fylde en del på kontoret. Det er optimalt at have et seperat lokale til kopimaskinen, så den er gemt af vejen og hverken varmer eller støjer. Det er dog ikke alle virksomheder, som har et seperat kopimaskine-rum til rådighed, og da må man anbringe kopimaskinen et sted på kontoret, og det kan medføre logistiske problemer. Der er således tale om en balancegang mellem en kopimaskine, som på den ene side opfylder virksomhedens behov men på den anden ikke fylder for meget. Hvis din virksomhed har pladsmangel, bør du kigge efter en mindre kopimaskine, som kan anbringes et praktisk sted på kontoret.

Kopimaskiner ødelægger arbejdsklimaet

Alle kopimaskiner har en vis en indflydelse på arbejdsklimaet, da de blæser varm luft ud samt forurener luften i lokalet. Det anbefales derfor at have tilstrækkelig klimaregulering samt udsugning for at mindske påvirkning af arbejdsmiljøet. Har din virksomhed i forvejen problemer med indeklimaet, vil dine kollegaer blive trætte af en kopimaskine. Der findes dog kopimaskiner, som er specielt udviklet til at larme mindre samt minimere udviklingen af ozon og påvirkningen af indeklimaet. Kopimaskiner bliver aldrig gode kollegaer, men nogle er bedre end andre.

Ventetid koster penge

Hvis de fleste medarbejdere i din virksomhed anvender kopimaskiner dagligt, er det væsenligt med en hurtig kopimaskine, som ikke skaber kø og ventetid. Kopimaskiner findes med forskellige printerhastigheder. En kopimaskine med en hurtig printer koster relativt mere end en langsommere kopimaskine. Men ventetid er omvendt spild af medarbejdertimer, så en hurtig kopimaskine kan vise sig at være en god investering for mange virksomheder.

Få vejledning af en fagekspert

På Kopimaskinepriser.dk kan du bestille tilbud på forskellige kopimaskiner, som opfylder din virksomheds krav og behov. Hvis du og din virksomhed stadig er usikker på, hvilken kopimaskine der løser opgaven for jer, har I ligeledes mulighed for at tale med en fagekspert, som kan guide jer frem til den rette løsning. Tøv ikke – det er gratis og uforpligtende!

Post Tags
About Author: Morten Kofoed

Comments are closed.