Vil du sikre din fremtidige økonomiske situation ?

Har du også altid været bekymret for muligheden for at miste dit arbejde ? Med en a-kasse kan du skabe dit eget sikkerhedsnet som kan hjælpe dig med at foresikre din økonomiske situation i fremtid. På Mikonomi.dk har du mulighed for at få overblik over Danmarks a-kasser og finde a-kassen der passer til dig.

økonomiske fremtid

A-kassen – din økonomisk støtte

En a-kasse kan sikre din fremtidige situation i tilfælde af arbejdsløshed. De bidrager med et dagligt beløb som kan hjælpe dig med at få styr på din økonomi og som kan hjælpe dig med at betale alle dine omkostninger indtil du kan komme tilbage på arbejdsmarkedet igen. Det er en god måde at få lidt mere struktur i den rodet situation som arbejdsløsheden har skabt.

Størrelsen på beløbet du bliver udbetalt, når du modtager dagpenge, varierer i forhold til din nuværende samt tidligere job status. De samme regler gælder ikke for selvstændige, nyuddannet, deltidsforsikret og fuldtidsforsikret. Derfor modtager de ikke det samme beløb men det betyder ikke at der er stor forskel i størrelsen på beløbet. Der er ikke nogen stor uretfærdig forskel mellem de udbetalte dagpenge til hver kategori.

Desuden venter dine regninger  ikke på dig og derfor kan det være en god idé at modtage dette beløb indtil du kan tjene dine egne penge igen.  Du har mulighed for at blive udbetalt dagpenge i op til 2 år, så du har god tid til at finde et job igen mens du er på dagpenge.

Personlig og professionel udvikling

De fleste a-kasser tilbyder rådgivning omkring din  nuværende jobsøgning samt vejledning angående din fremtidige karrieremuligheder. Du bliver desuden også tilbudt en lang række kurser, der giver dig muligheden for at udvikle dine faglige kompetencer. Dette er med til at hjælpe dig med at blive en stærkere og en bedre kandidat på arbejdsmarkedet.

Flere a-kasser præsenterer deres medlemmer med disse slags tjenester men det er ikke nok med at tjenesterne bliver  tilbudt. De skal også være relevant i forhold til din personlige profil. Der forventes,  at din a-kasse kan hjælpe dig med at vokse professionelt men også på et mere personligt niveau. Derfor skal du tage hensyn til hvilken a-kasse passer bedst til dig under hensyntagen til dine interesser og dine planer for fremtiden.

Som sagt skal du tage hensyn til din fremtid og hvor du har tænkt dig at ende til den tid. Det er vigtigt at du tænker på lang sigt og ikke kun lade dig påvirke at dine nutidige lyster og forestillinger. Tænk realistisk og strategisk.

Mikonomi.dk

Mikonomi.dk er en side, hvor du har mulighed for at sammenligne forskellige a-kasser fra Danmark. Du kan få en oversigt over deres muligheder samt deres månedlige priser. Du kan desuden også ansøge direkte fra siden så det er en nem og hurtig måde at få et overblik over nogle af de populære a-kasser i Danmark. Det bliver lige pludselig nemmere at vælge en a-kasse på Mikonomi.dk. Find en a-kasse på deres webside nu og sikre din økonomiske situation i fremtiden.

Post Tags
About Author: Morten Kofoed

Comments are closed.